Nie wiem czemu ale nie doszło po raz2... kurde nie wiem co jest.... moglbys wsadzic en plik na jakiegos uploada albo wyslac przez gg czy cos...
part 2 i 3 mam ale ten pierwszy nie chce przejsc i nie moge wypakowac moglbys sprobowac jeszcze raz?
Bo na o2 byly teraz jakies zawiechy serwera i nawet nie moglem wlaczyc przez jakis czas....
"kowal2002" prosiłbym o całą wersje w pdf-ie gdyz nie wypakuje tego co juz mam bez 1 czesci winrar ;] pozdrawiam i czekam...
na: [email protected]
Dzieki bardzo wszysto juz mam.... To teraz dobra lektura
Witam. Odświeżam temat ponieważ nie mogę znaleźć instrukcji obsługi do Octavii I L&K w dieslu. Prosiłbym o podesłanie jeżeli ktoś posiada obojętnie jaką instrukcje do O1 po polsku lub angielsku. Mój e-mail: [email protected]
Z góry dzięki!
Widze ze sobie jaja robicie. Czemu nikt nei przeczytal mojego wczesniejszego posta. Ciagle wysylacie wte i we wte jakies skany instrukcji. Z tego co widzialem na niektorych ledwo co widac. Nie latwiej sciagnac instrukcje oryginalne w pdf. ze strony producenta?
Aktualne modele sa na podstronie kazdego modelu, np. Skoda OCTAVIA 2FL:
itd. Znajdziemy tam wszystkie papiery w wersji elektronicznej, we wszystkich jezykach swiata
Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
OK, dziwne. Sa instrukcje do felicia i favorit. Nie wiem czemu nie ma instrukcji stricte do O1 L&K, ale mysle ze instrukcja od tour powinna w wiekszosci sie pokrywac.
Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz